Aplikasi Evernote App Pilihan Pengguna

Aplikasi Evernote App Pilihan Pengguna untuk diguna pakai melalui peranti mudah alih, desktop, laptop kerana ia merupakan aplikasi untuk membuat nota ringkas menggunakan teks, audio dan foto dengan mudah, cepat dan mesra pengguna.


Aplikasi Evernote App Pilihan Pengguna
Aplikasi Evernote

Aplikasi Evernote App Pilihan Pengguna

Rasanya ramai yang sudah mengetahui tentang Evernote ni. Jika tidak,bolehlah mencuba gunakannya untuk mencatat apa-apa saja sebagai nota harian anda.


Aplikasi Evernote App Pilihan Pengguna
Evernote

Evernote telah memperkenalkan versi terbaru yang telah dikemas kini dan kini ia membawa sokongan dalam bentuk bahasa Malaysia.

Evernote boleh dapatkan secara percuma dengan memuat turun melalui Google Play dan Apple Store dan ia juga boleh dapatkan versi berbayar dengan ciri-ciri tambahan yang menarik minat pengguna. Ia mudah saja untuk dipasang di peranti mudah alah seperti iPad, iPhone, iPod Touch, android, Mac, iOS, web, window desktop, window phone dan sebagainya.

Evernote Semakin Popular

Evernote semakin popular kerana adanya sokongan sync (synchronization) yang membolehkan pengguna membuat nota ringkas dengan pantas di telefon pintar (smartphone).

Evernote boleh diakses dengan menggunakan sebarang peranti, kemudian pengguna boleh membuat penyuntingan terhadap mana-mana nota rujukan, foto dan audio.

Evernote ini, bukan saja popular, ia amat mudah diguna atau dipasang dan sangat sesuai untuk semua golongan. ia juga boleh mengambil gambar/foto dan disimpan bersama nota di sistem awam/terbuka di mana-mana saja lokasi anda berada. 

Evernote juga berupaya mengenal pasti setiap nota mengikut sticker yang digunakan. ini akan memudahkan pengguna mencari, berkongsi dan melihat nota-nota, yang telah pengguna buat pada aplikasi Evernote. 

Bolehlah sesiapa ingin mencuba aplikasi Evernote ini melalui iOS bagi pengguna iPhone, android, window phone, MAC OS X, windows, playbook dan sebagainya.

Apa kata, mulai hari ini download app tersebut  dan mulai menggunakannya untuk mencatat apa saja yang bermain di fikiran anda . Selamat mencuba Aplikasi Evernote App Pilihan Pengguna ini,.

Aplikasi Evernote App Pilihan Pengguna Aplikasi Evernote App Pilihan Pengguna Reviewed by Unknown on Ahad, September 18, 2016 Rating: 5

5 ulasan:

Nur Zahirah berkata...

good info and thanks for sharing

Noor Maizan berkata...

Saya suka menjadikan evernote sebagai draft blog post, senang tulis di mana-mana gadget sebab boleh sync.

dedauncomel.com berkata...

Masa saya masih belajar saya guna apps ni.. Senang nak track activiti dan assignment..


Yang paling penting, bila saya terformat smart phone saya dan saya install balik semua nota2 saya masih ada kat dalam tu. Hebat kan?

Philips Huges berkata...


Wonderful blog.. Thanks for sharing informative Post. Its very useful to me.

Installment loans
Payday loans
Title loans

عبده العمراوى berkata...


شركة تنظيف منازل بصفوى
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف

Ad Home

Dikuasakan oleh Blogger.