Contest SEO - Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

Salam sejahtera dan kebahagiaan buat semua..........!!

artikel from topseofriendly, entri terbaik keyword contest seo, page 1 SERP google.com search
Contest SEO

Contest SEO-Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Daripada Hijabterkini.com telah menarik minat saya untuk sama-sama menyertainya. Sebelum ini pernah menyertai Contest SEO, tapi tidak berjaya. Sempena dengan kemunculan blog hijabterkini.com di online ini saya mengambil kesempatan untuk menyertainya.

Maklum sajalah berkaitan "SHAWL" iaitu sejenis selendang sesuai unutk wanita seperti saya. Ini membuat saya berminta menyertainya. niat di hati memang nak menang, tapi sekadar mencuba saja. Ada blogger otai-otai membuat hati ini sedikit gementar. Saya akan cuba buat yang terbaik. Insya Allah.....!!!

Chantek Menawan, shawl myraa, shawl lunaa, shawl chaca, shawl bella
Tutorial Cara Bergambar

Review Tentang Hijabterkini.com


Lihat foto tutorial di atas pun, hati terdetik mahukan "SHAWL". Ada bermacam jenis "SHAWL" yang boleh didapati di blog hijabterkini.com seperti Shawl Myraa, Shawl Bella, Shawl Lunaa, Shawl Myraa, Shawl Chaca dan Inner juga boleh didapati seperti Inner Neck Cotton dan Inner Magic.

Bagi wanita "SHAWL" amat digemari oleh wanita, sudah menjadi satu kewajipan untuk kita menutup aurat dengan gaya dan fesyen terkini. Ia nampak menarik, cantik, menawan, terserlah keayuan wajah jika kena dengan gayanya. 


Facebook, fanpage, hijab terkini, shawl chantek menawan, iklan di facebook
Facebook FanPage Hijab Terkini

Dengan adanya "FANPAGE FACEBOOK-Hijab Terkini" pastinya banyak memberi kelebihan kepada penjenamaan Hijabterkini.com serta penganjur contest SEO ini. Laman sosial seperti Facebook, Twitter, Flick, Instagram, dan Ecommerce Cart shopping banyak memberi kelebihan kepada produk bisnes online itu sendiri. Tahniah buat Hijab terkini..... Semoga terus maju dan berjaya.


Model Contest SEO, fesyen terkini, shawl chantek menawan, inner magic
Model

Memaparkan model seperti ini membuat pelanggan akan jatuh hati terhadap produk yang ditawar dan promosikan. Buat permulaan amatlah digalakkan untuk memperkenalkan dan mempromosikan produk ini di mata semua rakan-rakan dan blogger serta orang ramai.

Jika dibuat iklan seperti Facebook ads akan lebih mencanak lagi jualan di Facebook. Boleh buat secara CPC - (Cost Per Click), CPM - (Cost Per 1000 Impression/view), Auto CPM dan sebagainya.

FB Ads adalah singkatan bagi Facebook Advertising..dalam Bahasa Melayu, Pengiklanan Facebook! Facebook menyediakan ruang untuk pengiklan untuk mengiklankan produk, servis, komuniti mereka dansebagainya kepada jutaan pengguna Facebook berdasarkan:

- Data geografi (di mana pengguna FB berada),
- Data demografi (umur, jantina dan status pengguna FB) ,
- Data sosiografi (apa yang pengguna FB suka), dan juga
- Data sosiografi (hubungan antara seorang pengguna FB dengan pengguna FB yang lain yang telah sertai mana-mana fanpage atau group).

Header yang ada sekarang ini kurang menarik. Header sesebuah blog memerlukan satu header yang cantik menawan supaya pelawat akan lebih tertarik unutk mengorak langkah ke page-page lain.

Kesimpulannya


HijabTerkini.Com adalah satu langkah yang tepat untuk menganjurkan "Contest SEO" bagi memperkenalkan kepada semua pelanggan seperi untuk blogger, penguna Facebook, laman sosial lain. Mengiklankan di mana saja asalkan untuk penjenamaan perusahaan itu sendiri. HijabTerkini.Com memang terbaik, fesyen terkini, harganya yang berpatutan, design yang chantek menawan dengan Shawl dan Inner yang mencuit hati sang pengemar dan peminat kain tudung selendang. 

Pastinya ini memberi kepusan kepada pengguna untuk membelinya secara borong, pukau, sedosen, sehelai dan boleh membuat tempahan secara belian terus atau secara online.

Tahniah buat pemilik Syarikat Hijab Terkini dan nama di belakang tabir seperti hairulazni.my.

”Contest Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com ini dianjurkan oleh Hijabterkini.com dengan kerjasama daripada Hairulazni.my sebagai penaja hadiah wang tunai “


Hadiah Untuk Pemenang


Pertama - Limited Edition Shawl Myraa Chanteks Bercorak yang bernilai RM38.00 + Wang Tunai RM50.00
KeduaLimited Edition Shawl Bella Chanteks Bergabung yang bernilai RM33.00 + Wang Tunai RM40.00.
Ketiga - Limited Edition Shawl Chacha Berbiji Chanteks  yang bernilai RM29.00 + Wang Tunai RM30.00.


Akhir kata... jom pakat sertai Contest SEO-Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com. Banyak hadiah menawan menanti peserta.

Kongsikan Artikel Ini :
+
Sebelumnya
« Post Sebelumnya
Seterusnya
Post Seterusnya »
4 Komentar untuk "Contest SEO - Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com"

Semoga berjaya buat Aniza.... Sgt menarik review yg dihasilkan. Moga berada di kedudukan terbaik.

Mantap2. banyak manfaat dapat nih,.traffic dapat , kalau menang dapat lagi hadiah

Contest nie bagus untuk semua yang menyertai. Semoga tuah mengiringi anda.

contest yg menarik minat org ramaii.. huhu

 
|Template ByKunci Dunia | Design By sensasi2020
Back To Top